maanantai 29. heinäkuuta 2013

Taustaa Helmin & Puustin matkasta luokseni

Keskiviikkona, nimipäivänäni 24.7.2013 luokseni muutti Helmi & Puusti, ocicat sisarukset. Suloistakin suloisimmat pikku riiviöt :)

Edellisestä maatiaiskissastani Viivistä luovuin vuosi sitten, kuningattaren ollessa 20-vuotias. Reilu puoli vuotta tutkin, etsin, mietin ja lopulta päädyin oci-kisuun ja yhteydenpitoon Northalla -kissalan kanssa. Alkuperäinen ideani oli ottaa lemmikkikissa, ehkä kuitenkin tyttö. Ajan kuluessa kasvatti-mahdollisuus rupesi kiinnostamaan. Suurin syy siihen oli ehkä Helmi, johon ihastuin ensimmäisistä kuvista lähtien. 

Kun rupesi näyttämään mahdolliselta, että saisin Helmin itselleni, niin mietin, että olisi ihana ajatus jättää tulevaisuudessa yksi sen pennuista itselleni. Tilanne kuitenkin muuttui... ja erilaisten mutkien jälkeen huomasin sanovani myös Puustille tahdon <3

Lisätietoja Piraattipennuista Helmistä, Puustista ja heidän veljestään Gubesta löytyy heidän kasvattajansa nettisivuilta: http://www.northalla.fi/?sivu=piraattipentue
ja tietenkin myös facebookista:https://www.facebook.com/northalla  
Sieltä löytyy tarinaa myös junioreiden ihastuttavien virallisten nimien taustalle.

Junioreiden alkuelämää synnyinkodissaan pääsee tutkailemaan sivuilta: http://paavojunoulpu.wordpress.com/
Ilahduttavia ovat värikkäät kuvaukset jokaisen pennun persoonallisesta luonteesta.

Nyt, vajaan viikon kaksikon toimia seurattuani, olen enemmäin kuin onnellinen siitä, että otin sisarukset. Ne nukkuvat kiinni toisissaan (ja minussa), ne riehaantuvat leikkeihin yhdessä, ne pyörivät jaloissani yhdessä, ne kilpailevat kumpi osaa kerjätä ruokaa äänekkäämmin ja tehokkaammin keittiössä ollessani, ne kannustavat toisiaan syömään nopeammin ettei kaveri vaan tule omalle kupille samalla kuitenkin vilkaisten saiko toinen mahdollisesti jotain parempaa tai enemmän. Näistä ja monista muista asioista kuvien kera, kerron jatkossa lisää.

2 kommenttia:

 1. Ihanaa päästä lukemaan kaksikon seikkailuja täältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Junioreita on ihana seurata ja näin saan jaettua heidän kuulumisiaan niille, joita ne kiinnostaa, häiriköimättä liikaa ympärilläni olevia muita ihmisiä ;)
   Muutaman hauskan tarinan kerkisin lukemaan teidänkin kokemuksistanne. Hauskaa peilata asioita :)

   Poista