Helmi

"Helmi" - Northalla Granuaile

hopeatäplikäs naaras (OCI ns 24)

syntyi 17.4.2013

 Gráinne Ní Mháille eli englantilaisittain Grace O'Malley oli eräs Irlannin historian merkittävimpiä naishahmoja. Gráinne, lempinimeltään Granuaile eli 1500-luvulla, johtaen merikapteenina yli 200 henkilön joukkoa Galwayn rannikoilla. Kertomukset hänen edesottamuksistaan ovat mielenkiintoisia, erityisesti kohtaaminen Englannin kuningatar Elisabeth I:n kanssa. Ni Mháille oli tuomittu merirosvoudesta, mutta Elisabeth neuvotteli hänen kanssaan. Naiset pääsivät sopimukseen, ja kuningatar vapautti Gráinnen, vaikka tämä oli tuonut tapaamiseen tikarin ja heitti kuningattaren pitsireunuksisen nenäliinan takkatuleen. Granuailella oli asennetta!
"kasvattajan kuvaus nimen annosta"
isä: SC Rollick Be Quick Or Be Dead "ÄIJÄ", OCI ns 24
emo: IC Mitha Goobita Yangatin "Ulpu", OCI ns 24
Lisää sukutietoutta: http://itapu.fi/prcat/kissaKatselu.php?nls=fi&id=70567
 

Helmi on pieni prinsessa... tai ainakin sopivissa tilanteissa osaa esittää hentoa ja herkkää neitoa. Luonnetta häneltä myös löytyy sekä sopivasti arvokkuuden tuntoa. Neito on kyllä ihan sylikissa, silloin kun hänelle sopii. Kehrätäkin hän osaa, muttei sitä ihan koska tahansa näytä. Jos on pesut juuri suoritettu, niin silittämään mennessä saattaa saada tuiman katseen ja sivuun vetäytymistä merkiksi, että "älä tule sotkemaan turkkiani, kun juuri olen sen saanut puhtaaksi". Neitinä nauttii erityisesti olla veljen pestävänä. 

Söpö neitimäisyys katoaa, kun aloitetaan iltavillit Puustin kanssa. Vaikka Helmi onkin Puustiin verrattuna pieni hippiäinen, niin epäilen vahvasti, että loppupeleissä se määrää tahdin. Vuoron perään sitä uhitellaan toisille, jahdataan toisia niin, että tassut luistaa ja mutkissa saatetaan mennä yhtenä kasana pattereita päin :)

 Kaunis prinsessa
 Tyttömäisen sievät leikit
 Veljen pestävänä
 Keinun valtaaja
  Herkkä kaunotar

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti