Puusti


"Puusti" - Northalla Cagafuego 

suklaahopeatabby uros (OCI bs 24)

* 17.4.2013

Suklaahopeatabbypojan nimi Northalla Cagafuego oli selvä asia syntymästä lähtien. Tämä iso tabbypoika saa nimen 120-tonnisen espanjalaisen kaljuunan Nuestra Señora de la Concepciónin mukaan. Laivalla oli värikäs espanjankielinen lempinimi cagafuego, joka tarkoittaa suunnilleen "fireshitter". Sir Francis Drake valloitti Cagafuegon, ja sai saaliikseen huiman arvokkaat aarteet, mm. kultaa ja hopeaa. Aarteen arvoksi on arvioitu nykypäivän rahassa noin 12 miljoonaa puntaa, ja arvellaan, että osa aarteesta meni "tiskin alle" eli kaikkea ei edes kirjattu. Cagafuego oli siis eräänlainen jackpot, ja sitä todella on myös suklaahopeatabby ocicat, joten nimi on sillä selvä!
" Kasvattajan tarinaa Puustin nimen taustalle"

6vko sisarukset: Helmi, Puusti & Gubbe

Vanhempien tiedot Helmen sivulla
Lisää sukutietoutta: http://itapu.fi/prcat/kissaKatselu.php?nls=fi&id=70569

Puusti tuntuu olevan erittäin tyytyväinen elämäänsä. Puusti innostuu ja innostaa useammin leikkeihin, hän kömpii syliin useammin ja kehrää kovaäänisemmin. Tilanteessa kuin tilanteessa hän on luottavaisempi ja kierähtääkin usein selälleen nukkumaan, niin vieressä kuin sylissäkin. Siskon hän ottaa usein kainaloon ihan kirjaimellisesti :) 

Puusti on syntymästä saakka ollut sisaruksiaan isompi. Tietysti kokoero tytön kanssa on luontaista, mutta kolmannes lisää neitoon, on kuitenkin melko paljon. Tämän lisäksi hänellä on valtaisat tassut sekä leveät hartiat... joten komea kolli taitaa pojasta tulla. 

Erityisellä ulkonäöllään sekä hänestä pursuavalla elämänrakkaudella kaikkia ja kaikkea kohtaan, hän hurmaa kaikki!

 Leikkiin haastamista
 Taisteluharjoituksia
 Välilevot leikin lomassa
 Sylikissat... vaikka sylini on suuri, niin ei siihen kauaa yhdessä mahduta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti